Køreprøvebooking

Køreprøvebooking er en ny og tidsvarende løsning, der skal bruges af landets kommuner, politiet og kørelærere til håndtering af køreprøver.

Løsningen bruges af kørelærere til at booke tider til deres elevers køreprøver, mens politiet står for at frigive tider i systemet, og kommunernes Borgerservice blandt andet står for at godkende elevernes lægeattester.

Løsningen er i drift og kan tilgås her.

Løsningen, der leveres af Knowledge Cube A/S, blev taget i brug i foråret 2016. Løsningen indeholder samme funktionalitet som den tidligere løsning til køreprøvebooking. Dog er der sket visse opgraderinger, som blandt andet indebærer, at elever nu får sms-påmindelser om deres tider, breve sendes via e-boks og login sker sikkert ved hjælp af NemLog-in.

Vejledninger og netværk til videndeling

Alle brugere kan finde vejledninger og mere information på koreprovebooking.dk. For medarbejdere i Borgerservice, som arbejder med køreprøvebooking, er der samtidig oprettet et Yammer-netværk, hvor der kan udveksles erfaringer med den nye løsning.

Ønsker du adgang til Yammer-netværket, kan du kontakte kommunikationsmedarbejder Sara Louise Schau.

Er du kørelærer?

For kørelærere/køreskoler er der nogle særlige opgaver, der skal løses, før det nye system kan tages i brug.

Køreskolen skal oprettes i det nye system i samarbejde med Borgerservice. Derudover skal relevante medarbejdere have et medarbejdercertifikat og den rigtige rolle i NemLog-in.

NemLog-in bruges til sikker login i den nye løsning, da løsningen indeholder persondata på køreskolens elever. Som kørelærer kan du læse mere i vejledningen “Kørelærer - Brugervejledning”, der ligger på koreprovebooking.dk.

Kørelærere kan frem til marts 2017 tilgå forløb i den gamle løsning. Forløb som endnu ikke er afsluttet i det gamle system, skal oprettes på ny - i det nye system - hvorefter du kan kontakte Borgerservice, og få dispensation for den del af forløbet, som allerede er gennemført.

Klik her for at læse mere om implementeringen af systemet

Nyhedsbrev om Køreprøvebooking

Vil du gerne modtage nyheder om Køreprøvebooking og relaterede emner, så tilmeld dig vores nyhedsbrev - Klik her for tilmelding.

 

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Projektleder

Support
kan kontaktes på:

Mail: kpb.support@knowledgecube.net
Tlf: 3398 2000 (hverdage kl. 08.00-16.00)

Øvrige henvendelser
kan rettes til Projektkoordinator Malene Johansen på:

Mail: mjo@kombit.dk