Tidsplanen for Aula

Aula vil gå i luften på landets skoler efter sommerferien 2019

Aula går i drift på alle landets folkeskoler efter sommerferien 2019. Men forud for det ligger der naturligvis en række milepæle og opgaver.

Lige nu arbejder KOMBIT på at finde den leverandør, der skal udvikle Aula. Det sker gennem et udbud med forhandling. Vi forventer, at kunne underskrive kontrakt med en leverandør omkring sommerferien 2017.

Implementeringen af løsningen på skoleområdet vil gå i gang efter sommerferien 2018. Det vil ske efter en plan, som skal aftales med den leverandør, der vinder udbuddet. KOMBIT forventer, at de første medarbejdere på 10 - 20 pilotskoler vil kunne tage Aula i brug i fjerde kvartal 2018. Herefter vil løsningen blive udrullet i bølger til medarbejdere på alle landets skoler, og der vil formentligt være mulighed for at forældre og børn i mange af landets nye 0. klasser kan tage løsningen brug, når de begynder før sommerferien 2019. 

Efter sommerferien 2019 vil elever, forældre og pædagogisk personale på alle landets skoler kunne tage Aula i brug. Umiddelbart derefter vil vi gå i gang med at udrulle løsningen på dagtilbudsområdet. 

 

Kontakt

Chefkonsulent / Projektleder
3334 9446