Contract Management på it-området - et spadestik dybere (Netværksarrangement, Glostrup)

Videncentret afholder netværksarrangement for kommuner med fokus på kontraktstyring i praksis.

Tid: 

11. oktober 2017 - 8:30 til 15:30

Sted: 

Scandic Glostrup

Roskildevej 550

2605 Brøndby

 

Et tilsvarende arrangement afholdes i Kolding 10. oktober.

Målgruppe: 

Arrangementet er åbent for alle kommunale medarbejdere, der har kontrakt- og/eller indkøbsansvar på it-området, eller som har en faglig interesse for it-kontraktstyring.

Tilmelding: 

Læs det detaljerede program og tilmeld dig her: http://www.conferencemanager.dk/videncenter-contractmanagement-glostrup.

Frist for tilmelding er tirsdag 3. oktober.

KOMBIT Videncenter inviterer til nyt netværksarrangement om Contract Management. Denne gang går vi et spadestik dybere end ved arrangementerne i april og bliver endnu mere praksisnære.

Vi sætter fokus på organisatorisk modenhed i forhold til implementering af Contract Management, hvilke punkter og håndtag, der kan kontraktstyres med og de gevinster, der er at opnå. I workshops kan du arbejde med eksempler fra din hverdag og dele erfaringer med dine kommunale kolleger. Kom og bliv inspireret og få konkrete råd til, hvordan du og din kommune kan arbejde videre med kontraktstyring.

Program

Du kan møde manager Rasmus Tønnies fra Rambøll Management Consulting, der fortæller, hvad god kontraktstyring er, hvilke punkter der skal kontraktstyres efter og hvordan du sikrer ledelsesmæssig opbakning og ressourcer.

Kontraktstyringschef Gudrun Klint og konsulent Anders Lisby Madsen fra SKI A/S kommer og fortæller om roller og forventningsafstemning i forhold til ramme- og leveringsaftaler, hvilke håndtag man kan trække i for at opnå optimal kontraktstyring og hvad SKI kan hjælpe med.

Konsulentfirmaet A-2 præsenterer en kundecase, som giver et eksempel på, hvordan man i praksis kan komme i gang med en målrettet kontraktstyring og faciliterer en workshop, hvor du sammen med dine kolleger får sat ord på, hvad der gør kontraktstyring effektiv og succesfuld og hvilke handlinger og tiltag, der kan være med til at øge effekten af kommunens kontraktstyring.

Pris

Deltagelse i arrangementet er gratis. Ved afmelding senere end 6. oktober eller udeblivelse fra arrangementet opkræves et gebyr på 500 kr.

 

Kontakt

Konsulent / Projektkoordinator
3268 0483