Brugertest af kommende eflis-portal

KOMBIT og Netcompany inviterer kommunale FLIS-brugere til at afprøve den kommende eflis-portal

Tid: 

5. oktober 2017 - 10:00 til 12:00

Sted: 

Netcompany, Grønningen 23, 2. sal, 1270 København K – mødelokale Langelinie. Der vil være frokost efter mødet.
Hvis du ikke har mulighed for at være til stede, kan du melde dig til brugertest via Skype

Målgruppe: 

Kommunale FLIS-brugere. Dvs brugere, der fx bestiller datapakker, DAK-rapporter, håndterer brugerrettigheder eller arbejder med datavalidering.

Tilmelding: 

Tilmeld dig via linket her senest den 27. september kl 12.00.

Mødet formål og indhold

Som bekendt er FLIS-projektet i gang med at udvikle den kommende eflis-portal. Formålet er at skabe en bedre løsning for FLIS-brugerne, hvor alle oplysninger og dokumenter om FLIS samles på en hjemmeside.

I foråret gennemførte vi en brugerundersøgelse, og i forsommeren holdt vi kommunal workshop om den kommende portal. Det gav os en masse input, som vi har arbejdet videre med og nu vil teste.

Derfor inviteres FLIS-brugerne til test af den kommende portal.

Under testen guider vi deltagerne igennem testmiljøet, hvor du er med til at afprøve brugervenlighed og informationsniveau på den kommende eflis-portal, som går i luften sidst i februar 2018.

Test hjemmefra, via Skype

Hvis du ikke har mulighed for at være til stede på dagen, men gerne vil være med til at afprøve den kommende portal, kan du melde dig til brugertesten via Skype.
Bemærk, Skypemødet kræver, du har Skype for Business, og at du kan være med via Skype i samme tidsrum, som mødet finder sted. Du modtager oplysninger om Skypemødet, efter tilmeldingsfristen.

Uanset om du tilmelder dig mødet via Skype eller det fysiske møde, så sender vi dig et link forud for mødet, så du selv kan klikke rundt på eflis-portalen, inden den egentlige brugertest den 5. oktober.

Vi håber, du har lyst til at være med i videreudviklingen af eflis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: flis@kombit.dk

 

Kontakt

Senior it-konsulent
3268 0495